maanantai 14. huhtikuuta 2014

Zorro agilitykisoissa

Kim oli pitkästä aikaa ilmoittanut Zorron kisoihin, lauantaina Lempäälään ja sunnuntaina Janakkalaan. Hilu ei päässyt tähän reissuun mukaan..

Lauantaina tuli ekalta radalta virhe puomin alasmenolta, zorro hyppäsi reilusti yli. Tuloksena siis 5. Seuraavalla radalla alkoi virheet kertaantumaan eli rimoja alkoi tulemaan alas. Tuloksena 15. Viimeinen rata olikin sitten jo vielä huonompi eli hylly tuli. Liekö ollut koiralle liian selvä virhe ensimmäisellä radalla ja täten homma huononi koko ajan?

Sunnuntaiksi piti nollata tilanne. Ekalta radalta tuli 5 ja sijoitus oli 7. Aika oli hyvä, mutta muurinpalikka taisi tipahtaa.. Seuraavalta radalta tuli 10, aika edelleen hyvä. Hyppärillä sitten tilanne oli hieman parempi. Nolla tuli, mutta aika ei ollutkaan enää niin hyvä. Pitkää kaarrosta oli tullut radalla. Nolla on kuitenkin nolla ja sillä saavutettiin sijoitus 3.

Pääsiäiskisoihin Kim unohti kaikessa hässäkässä ilmoittautua eli parin näkee vain lauantaina HAUn kisoissa ja siellä onkin sitten jo Hilukin mukana!

Ei kommentteja: