keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Matolääkettä, punnitusta, sirutusta, rokotusta..

Viime viikolla oli vaihteeksi edessä kynsien leikkaus ja madotus, samalla pennut punnittiin. Kim mietti pitkään että missä kipossa suorittaa punnituksen, kunnes päätyi kokeilemaan ilman. Ja kas, pennut seisoivat vaa'alla niin nätisti, että jonkinlaiset painoarviot saatiin.
Tellu 1100g
Pipsa 1020g
Salli 940g

Painoerot on siis pysyneet koko ajan suurinpiirtein samana.
Sitten oli vuorossa madotus. Ja kas kummaa, sekin meni kivuttomasti suoraan suuhun. Vaikein paikka olikin sitten kynsien leikkuu. Siinä meinas pikkuiset jo hermostua.

Nyt maanantaina olikin sitten varattu lääkäri koko pesueelle. Olin varannut hanskat ja kuljetuskopin ym rekvisiittaa.. Ja ihan turhaan! Salli oli ensimmäinen potilas ja sirua laitettaessa taisi naukaista kaksi kertaa. Sitten oli Tellu joka päästi kanssa ihan pienen äänen. Pipsa sen sijaan oli katsellut touhua ja todennut että nyt piiloon. Pipsaa sitten metsästettiin sohvan alta takimmaisesta nurkasta.. Lopulta Pipsakin oli saanut sirun ja rokotuksen, ääntäkään ei päässyt.. Milla oli kantokopassa tämän ajan, mutta ei se yrittänyt edes pois sieltä. Hanskojakaan ei tarvittu..
Pennut olivat terveitä, rohkeita ja reippaita!

Jotta hovilääkärimme ei olisi päässyt niin helpolla, niin vuorossa oli myös koirat. Räyhä sai ensimmäisen kunnon rokotuksensa ja samalla Italian ihmeen uusi passi hajosi. Räyhä todettiin myös terveeksi ja reippaaksi, toki suurta kokoa hieman pohdittiin.. Muutkin koirat saivat erinnäisiä rokotuksia kennelyskästä rabiekseen. Ainoat jotka eivät joutuneet käsittelyyn olivat Petteri ja Yoda.

Kiitos taas kerran loistavasta palvelusta Outille!

Pieni siruntarkastaja


Ei kommentteja: