maanantai 14. huhtikuuta 2014

PetExpo


Petteri oli ilmoitettu lauantaille näyttelyyn. Samalla pääsi katsastamaan lapsimessut ym. Tällä kertaa näyttelyaika meni kuin siivilla, mutta samaa vauhtia tyhjeni myös rahapussi.. Todella kallis näyttelyreissu, mutta mukaan tarttui paistinpannu, kasari, kengät, pyöräilykypärä ym..

Olimme paikalla kun lääkärintarkastus alkoi.. Jonossa vierähti kuitenkin 40 min, vaikka kissoja ei olut kovin paljoa. Lisäksi meidän edestä käännytettiin kotiin todella monta kissaa! Eläinlääkäri sanoikin, että heillä on nyt tiukka linja, koska ei haluta levittää mitään tauteja isossa yleisötapahtumassa. Tämä on kovin ymmärrettävää, sillä en itsekkään haluaisi mitään "tuliaisia" näyttelystä.

Petteri esiintyi edukseen ja sertihän sieltä napsahti. Saimme samantien myös kutsun TP-valintaan. Itse en kerennyt Petteriä esittämään valinnassa, mutta Minna hoiti homman. Olin siis jumissa Linuksen ja kärryjen kanssa messukeskuksen alakerrassa. TP-valinnasta ei päästy jatkoon, mutta se olikin ihan hyvä. Olin anonut lupaa poistua hieman aikaisemmin sillä oli trakoitus juhlistaa syntymäpäiviä illalla. Kiitos Minnalle kuitenkin Petterin esittämisestä!

Seuraava etappi onkin sitten vapun jälkeen Tallinnan matka. Sertien metsästys jatkuu hitaasti mutta varmasti omistajan taloudellisen tilanteen huomioiden. Tässä luokassa pitäisi saada kerättyä 11 sertiä, joista yksi pitää olla ulkomailta. Ja jos yksi näyttelyilmoittautuminen maksaa n 35€ plus matkat ym kulut niin lienee ymmärrettävää miksi tittelin metsästämiseen saattaa vierähtää aikaa..

Ei kommentteja: