sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Kissojen kanssa Siilinjärvellä ja Nepua moikkaamassa

Pienen painostuksen alaisena ilmoitin kissat Kuopion seudulle näyttelyyn. Mitäpä sitä ei kissojensa kasvattajan eteen tekisi ;)
Matka meni paremmin mitä olin ajatellut, aurinko paistoi eikä ollut ruuhkaa. Näyttelypaikka oli todella kiva ja kissatkin vielä esiintyivät edukseen.
Lauantain saldo:

Tellu käväisi siis paneelissa tutustumassa.

Illalla Tiina pyysi minun mukaansa syömään. Vähän epäröin lähteä, mutta onneksi menin mukaan. Ihan fantastista ruokaa! Kiitos kaikille jotka olivat illallisella.. En ole koskaan tainnut noin kansainvälisessä porukassa ollakaan..

Sunnuntaina näyttely meni hyvin, ehkä jopa vähän paremmin kuin lauantaina. Molemmat kissat pääsivät paneeliin ja Tellu sai jopa ääniä. Kiitos Minnalle Petterin esittämisestä!


Jotta viikonloppu ei olisi menny ihan kissailuksi, niin lauantaina kävin ihailemassa Nipsun jälkikasvua, Nepua. Ne ketkä Nipsun tuntevat, voivat varmasti kuvistakin todeta ettei omena ole pudonnut kauaksi puusta
Kiitos Jaana mahdollisuudesta poiketa kyläilemään! Hyvin olette Nepusta saaneet Nipsun kaltaisen ja paremmin se osaa hypätä kuin äitinsä.. :)




Ei kommentteja: