tiistai 15. heinäkuuta 2014

Sylville TK1 ja Yodalle ihan jotain muuta..

Ilmoitin JANKKin tokokokeeseen kokeilumielessä Yodan ja Sylville tavoitteena oli saada TK1.

Päivä oli helteinen ja Yodan kanssa treenaamiset olivat olleet suht vähissä. Pisteitä keräsimme 206. Kaikki liikkeet kuitenkin suoritettiin, mutta pieniä virheitä..

Paikalla istuminen nollaantui, oli mennyt maahan. Paikkamakuu ok. Seuraaminen väljää, kulmissa irtosi, muuten jaksoi suht hyvin. Zedarissa teki kaikki liikkeet, mutta istumisen kohdalla nousi seisomaan, kun olin takana. Ruutuun meni kivasti, mutta vaati kolme käskyä että meni maahan (0). Ohjattu ok, mutta yritti varastaa suoraan kapuloille juoksemalla merkin ohi, sain kuitenkin pysäytettyä merkille. Tunnarikapulat tiputti monta kertaa ja kapuloilla touhusi suu auki. Metallinouto oli ok, vaikkakin hieman arpoi kapulan nostoa. Luoksetulo oli ok, vähän katseli merkkejä, mutta pysähtyi kuitenkin. Kaukokäskyissä ei noussut maasta istumaan kahdella käskyllä eli yksi liike jäi suorittamatta.

Tästä on siis suunta vain ylöspäin? Lisäksi Yoda meinasi lähteä liikkurin apulaisen matkaan kesken kokeen..

Sylvin suoritusta jännitin paljon enemmän. Turhaan, sillä Sylvi teki taas kaikki niinkuin piti.


Liikkeestä seisomisessa tapahtui omasta puolestani pieni moka ja Sylvi yritti ennakoida pysähdystä. Tuloksena 192,5 pistettä, KP, sijoitus 2. ja TK1. Tästä on Jonnan hyvä jatkaa..





Ei kommentteja: