maanantai 4. elokuuta 2014

Kissanäyttelyitä ja peltojälkeä

Sää ei oikein suosinut Kaapelitehtaalla ollutta kissanäyttelyä. Tai sinänsä suosi, että kuumuuden takia sieltä sai lähteä kaikki jo kolmelta pois jos ei kissa ollut paneelissa. Enää voi sitten arvata, että kellä kävi juuri tämän kerran tuuri..

Mukana oli siis Petteri ja Tellu. Paikalla oli myös kasvattaja Tiina kissoineen ja Tellun sisko Jade (pipsa). Petteri nappasi sertin joka oli siis 9. tässä luokassa, kaksi vielä uupuu.. Tellulla oli kilpailija pentuluokassa, samoin Jadella. Jadella sai ex2, mutta käyttäytyi varsin mallikelpoisesti ensimmäisessä näyttelyssään.
Kuva Heikki Siltala

Tellu sen sijaan haali koko potin. Ensin se voitti luokkansa saaden ex1, sitten kilppareista valittiin värin paras BIV ja sekin napsahti Tellulle. Päästiin vielä TP valintaan ja Tellu oli Tuomarin Paras. Kökötimme siis saunanoloisessa hallissa paneeliin saakka. Paneelissa ei tullut menestystä..

Jotta koko viikonloppu ei olisi ollut vaan kissamaista touhua, niin sunnuntaille oli varattu peltojälkitreenit. Väsymystä uhmaten kello soitti 4:30 aamulla ja klo 6:00 oltiin jo täydessä touhussa jälkeä polkemassa. Yodalle pelto oli suorastaan helppo eli herra tarvisi paljon lisää jälkiä ja kilometrejä. Mukana oli myös ötökkä joka söi ruokansa pellosta.

Yodan eteneminen on kiinni vain omistajan laiskuudesta. Koirassa on kuulemma potentiaalia, nenä pysyy alhaalla ja motivaatiota riittää. Edes karjuva ja juokseva lehmälauma pellon vieressä eivät häirinneet Yodan suoritusta! Jos tästä jostain läheltä saisi luvan peltojen käyttöön, niin ehkä sitten..


Ei kommentteja: