tiistai 18. helmikuuta 2014

Tilanneraportti Yodan jalasta

Leikkauksesta on nyt kuukausi aikaa ja ei kovin hyvältä näytä. Alussa paraneminen vaikutti lupaavalta ja koira jopa käytti jalkaa. Tikkien poisto sujui hyvin ja itse haava on parantunut kivasti.
Nyt kuitenkin mitä pidemmälle mennään niin sitä vähemmän Yoda käyttää jalkaa / ottaa painoa jalalle. Monesti sisällä mennään kolmijalkaisena. Yöt ja valtaosan päivästä Yoda viettää rajatussa tilassa pysyäkseen rauhassa. Välillä hän kuitenkin pääsee "touhuamaan" koko asunnossa ja tietenkin remmipissalla käydään 3-4 kertaa päivässä.
Jalan seuraava kontrolli on 2 kuukauden kohdalla ja olemme jo alkaneet pikkuhiljaa varautua siihen että parantuminen ei ole mennyt niinkuin olisi pitänyt..

Kuva jalasta:


On totta, että täydessä levossa koira ei ole ollut. Aina välillä Yoda löytyy sohvalta tai sängystä nukkumasta (hypännyt..). Lisäksi Yoda aina välillä pääsee pinkaisemaan ovelle.. Mutta miten pitää tuollaista otusta 24/7 siten, että se ei ottaisi yhtään juoksuaskelta tms? Jos tuo on pilannut jalan parantumisen, niin uusintaleikkaus on täysin turha. Parempaan ei täällä pystytä ilman rauhoittavia lääkkeitä :(

Ei kommentteja: