perjantai 14. helmikuuta 2014

Millan synnytys käynnistyi

Eilen illalla Kim löysi Millalta irronneen limatulpan vaatehuoneesta. Kyllä, ja tietenkin vielä "hienoimman" vauvan talvihaalarin päältä.
Yö menikin sitten odottavassa tilassa levottomasti, mutta mitään ei tapahtunut. sain juuri ja juuri synnytysavun hälytettyä meille, kun ensimmäinen pentu putkahti maailmaan. Ikävä kyllä pentu oli "kehittymätön" ja kuollut. Kello taisi olla 10:50.
Seuraava pentu syntyi tunnin päästä 11:53. Paino 70g ja näytti pojalta. Väristä ei ole vielä arviota, katsotaan kun turkki kuivuu ym.


Kolmas pentu syntyi 21:05. Väri on suht sama kuin ensimmäisellä, mutta sukupuoliarvaus on tyttö. Hieman tiheästi pentu hengittelee, mutta toivotaan että tasaantuu ja jää henkiin.
Neljäs pentu syntyi vähän yli kymmenen, mutta oli epämuodostunut. Täten hänet päästettiin suoraan pilven reunalle, vaikka hengissä syntyessään olikin.
Aamuyöllä kolmen aikaan kim kävi katsomassa Millan tilannetta ja yksi pentuhan sieltä oli hetken aikaa sitten putkahtanut. Pikkukaveri näytti tytöltä ja oli väriltään hieman vaaleampi kuin edelliset.
5 pentua jäi siis loputulokseksi joista henkiin jäi 3. Nyt vaan toivomme että pennut säilyvät hengissä ja kaikki menee hyvin!

Ei kommentteja: