perjantai 21. kesäkuuta 2013

Kim ja Hilu 10. agilityn SM-kisoissa!


Perjantaina Kim pakkasi tavaransa ja lähti ajelemaan yksin kohti Kirkkonummea. Hilu tuli "omalla autolla" kisapaikalle. Kaksi starttia oli parivaljakolle tilattuna, lämmittelyä itse SM koitosta varten. 
Agilityradalla Hilu teki Kimin mukaan todella loistavan radan, 0-tulos ja hävisi kärjelle 4 sekuntia. Hilu pääsi tällä tuloksella sijalle 12./102.
Hyppyradalla Hilulle oli tullut kielto ja radan tulokseksi jäi 5. Pääasia kuitenkin, että tuli tulos eikä koirakko hyllyttänyt.
Lauantaina Kim ajeli taas kerran yksin pelipaikalle, vuorossa oli joukkuekisa jossa Kim ja Hilu edustivat Riihimäen agilityn maxijoukkuetta. Tällä kertaa olikin vuorossa todella huono rata. Kim keskeytti suorituksen seitsemännen esteen jälkeen. Jo siihen mennessä Hilu oli kerennyt touhuamaan vaikka mitä, eniten etsimään "äitiä" katsomosta.. Riman joukkue ei saanut ollenkaan tulosta..
Tästä suivaantuneena Kim päätti ottaa Hilun mukaansa meille yökylään ja passittaa "Hilun äipän" kotiin ja toivotti hyvää työpäivää sunnuntaille.
Sunnuntaina Kim sitten pakkasikin autoon sekä Maxin että Hilun. Max oli ilmoitettu kisaamaan ns. ihan muuten vaan, Max ei juurikaan edes treenaa, viettää rauhallisia eläkepäiviä. Mutta koska vaadittavat tuloksen SM-kisoihin oli kasassa, niin Kim päätti ottaa Maxin mukaan.
Finaalin karsintaratana toimi hyppyrata. Max meni ensin, mutta otti heti alusta vitosen joten loppusta otettiinkin sitten hylly.
Hilu teki karsintaradalta elämänsä radan! Hilu teki 0-tuloksen ja hävisi kärjelle vain 2 sekuntia! Tällä suorituksella Hilu oli karsintaradan 13./221. Finaali siis kutsui!
Finaaliratana oli agilityrata ja Hilu on tunnettu hitaista kontakteistaan. Muutama pitkä kaarros oli radalla tullut ja kontaktit olivat hieman hitaat, mutta 0-tulos napsahti! Tämä oli ensimmäinen kerta, kun Kim sai maxiluokassa SM-kisoissa tuplanollan! Stten vaan jännitettiin mihin aika riittäisi.. Aika oli nimittäin melkein 5 sekuntia kärkeä hitaampi.
Summa summarum, Hilu ja Kim olivat lopputuloksissa sijalle 10. Mukana kisaamassa oli tosiaan 221 koirakkoa, eli tämä oli huippusuoritus!  Hilu oli myös kisan parhaiten sijoittunut belgi, joten mukavasti ropisi pisteitä ensi vuoden FMBB karsintaan..

Alla muutama Sirpa Saaren ottama kuva:


Ei kommentteja: