lauantai 23. maaliskuuta 2013

Kissanäytelmissä

Kello kuusi lauantai aamuna kyytimme saapuu hakemaan meidät, minut, Rasmuksen, Millan ja Petterin kotiovelta Turkuun näyttelyyn. Eihän tuollaisesta palvelusta voi kieltäytyä, joten kamat kassiin ja menoksi. Marraskuussa kyllä vannoin, että Turkuun en enää näyttelyyn mene ja taas mennään.
No, tällä kertaa oli parempi tuuri matkassa. Millan ja Petterin lisäksi matkassa oli Ossi kissa. Ja tietenkin koska meillä oli myös tuo jälkikasvu mukana, niin kiireeksihän homma meni. On se kumma miten välillä voi aikataulut mennä niin päällekkäin. Hommasta kuitenkin selvittiin vaikka juoksuksi se menikin. Juuri ennen Millan vuoroa huomasin, että Milla on väärässä luokassa. Assari lähetti minut juoksemaan sihteeristöön korjaamaan tilanteen, ennenkuin tuomari aloittaa arvostelun. Juuri ja juuri kerkesin ja Milla pääsi arvosteltavaksi. Tällä kertaa neiti oli pöydällä kuin kotonaan. Vaikka tuomarillamme oli oppilas ja aikaa vierähti, kun hän kertoi oppilaalle burmista, Milla esiintyi kauniisti ja kehräsi sertin arvoisesti.
Petteri esiintyi ensimmäisen kerran kastraattiluokassa ja hyvin meni sekin. Poika on kuulemma lihaksikkaassa kunnossa ja juuri sopivan kokoinen. Petteri näki taas keran vihreitä pikkumiehiä katossa ja tuomarimme kommentoikin, että kylläpä se näyttää älykkäältä.. Petteri siis sai myös sertinsä.
Ja jotta näyttely ei olisi mennyt hukkaan kuljetuspalvelumme osalta, niin Ossikin nappasi sertinsä. Liekö olisi pärjännyt paremmin, jos tukka olisi ollut kunnossa?
Kiitos Malin seurasta ja kyydistä!




Ei kommentteja: