sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Agilityviikonloppu; pikkupojat vauhdissa

Kim oli kisaamassa lauantaina Hilun ja Maxin kanssa, sunnuntaina Yoda ja Zorro korkkasivat kisauran.
Max oli ilmoitettu ken kisaan, agilityradalle ja hyppärille. Hyppäriltä tuli nolla, mutta vauhti riitti vain sijoitukseen 8. Agiradalta Max hyppäsi kontaktin eli tuloksena 5. Hilu oli ilmoitettu kaikille kolmelle radalle, mutta nolla napsahti vain hyppäriltä. Aika oli kuitenkin parempi kuin Maxilla, joten sijoitus 6. Hilu hävisi voittajalle 2s ja oli ensimmäinen "muun rotuinen" bortsujen jälkeen.

Sunnuntaina starttasi meidän perheen juniorijaosto. Nollia ei tullut , mutta kokemusta sitäkin enemmän. Yoda sai molemmilta radoilta sentään tuloksen, mutta kontaktiesteiden suoritustapa oli täysin unohtunut. Rimat pysyivät kuitenkin ylhäällä ja molemmilta radoilta nopein aika.
Zorro ei mennyt ihan putkeen kumpikaan rata, vai pitäisikö sanoa että todellakin meni putkeen, mutta siitä väliltä unohtui vaan suorittaa muut esteet? Zorrolle siis kaksi hyllyä.. Zorro reagoi hieman enemmän kisapaikan hälinään ja muihin koiriin kuin Yoda. Nyt sitten jäädään vaan odottamaan milloin Kurkinen uskaltaa startata seuraavan kerran. Ensi vuoden Suomen FMBB kisapaikkatoiveet on nyt kuitenkin haudattu näiden kahden sankarin kohdalta..

Ei kommentteja: