perjantai 30. lokakuuta 2015

Pentuja tilauksessa

Siellä se paksukainen on syksyn siimeksessä..  Hilu on siis ultrattu kantavaksi ja näin ollen malikan pentuja olisi tulossa useammallekin halukkaalle. Harmittavasti vaan synnytys osuu juuri meidän matkan ajalle eli Hilu menee kotiin  synnyttämään. Alun perin oli ajatuksena, että Hilu tekee pennut meillä ja näin ollen tottuvat tähän meidän hullujen huoneeseen samalla. Juoksu tuli kuitenkin n 1,5kk etuajassa ja tämä vesitti suunnitelman. Toivotaan kuitenkin, että saisimme Hilbertin takaisin pentulauman kanssa, kun olemme kotiutuneet reissusta.

Hilun laskettu aika on marraskuun viimeisellä viikolla ja silloin olisi vielä tarkoitus käydä lasketuttamassa montako pentua on luvassa. Ultra kuitenkin näytti että pentuja on useita.

Hilun käytös on viimeisen viikon aikana muuttunut paljon. Se on kuin raskaana oleva nainen ;)
Hilulla on pahoinvointia, haluaa ruokansa pienissä erissä, mieliala muutoksia ym. Vatsa on myös "tullut näkyviin" oikein kunnolla. Lisäksi maha-asukkien meno tuntuu häiritsevän jo, koska aina välillä huomaa, että Hilu mulkoilee liikkuvaa mahaansa.  

Pentuja olisi siis luvassa, toivomme monta hyvää harrastuskoiran alkua! Varauksia otetaan vastaan ja kerrotaan mielellään vanhemmista lisää. Aikaisemmin olen kirjaillut projektista Täällä ja täällä.
Virallinen pentusivu löytyy TÄÄLTÄ.

Ei kommentteja: