tiistai 30. kesäkuuta 2015

Kim ja Zorro MM-joukkueeseen

Sunnuntaina oli tiukkoja kisoja. Zorro voitti yhden radan ja yhdellä oli 3. Lopullinen sijoitus MM-karsinoissa oli kolmas ja sitä kautta pari pääsi MM-kisoihin sekä yksilöihin että joukkueeseen. Mahtava suoritus parivaljakolta ja erityisen hienoksi homman tekee se, että nyt Suomen maksi-joukkueessa on "erirotuinen" koira. Musta salama liitää Italiassa lokakuussa!


Jos menneitä muistelee, niin Max oli samanikäisenä myös MM-karsinnoissa sijalla 4. ja sai osallistua PM-kilpailuun joka silloin pidettiin Tanskassa. Menestystä ei Maxille silloin tullut, mutta roppakaupalla kokemusta..

Kiitos kaikille jotka jotenkin Kimin ja Zorron uraan ovat osallistuneet! Jerrylle koirien ja Kimin käsittelystä, Merville Kimin hieronnoista, Ninnille HappyDogin puitteissa, kasvattajalle loistavasta pentuvalinnasta ja monille muille.. Lisäksi oman mausteensa ovat antaneet Kimin koutsattavat, joista eräs kirjoitti ihanasti: Sivusta seuranneena ja viimeisen vuoden vähän lähempää katsoneena se kokemus, kasvu ja paineensietokyky on mennyt niin jäätävästi eteenpäin. Riittävä itseluottamus ja ennen kaikkea harvoista epäonnistumisista ylitsepääseminen toi tullessaan enemmän kun ansaitun maajoukkuepaikan. Kaiken kruunaa se, että Kimin aksa on sen "oma juttu", jossa uskalletaan rikkoa kiven kirjoitettuja lakeja, jos ne koiralla toimii

Iso kiitos myös Santulle! Santtu lähtee Kimin "huoltajaksi" MM-kisoihin. Santtu ja Kim ovat tehneet monta kisareissua yhdessä, toivottavasti tästä tulee myöskin ikimuistoinen reissu tavalla tai toisella ;)

Ei kommentteja: