tiistai 17. kesäkuuta 2014

Agility SM: Riman maksijoukkue sijoitus 9/79, Zorro yksilöissä 14.

Viikonloppuna kisattiin Tampereella SM-kisojen merkeissä. Hilu oli Riman maksijoukkueessa ja Zorro joukkueen varakoirana. Valmistautuminen oli hieman heikkoa, koska Hilulla oli anturassa haava ja sitä paranneltiin viimeiseen saakka.
Riman joukkue saavutti sijan 9. Valitettavasti Hilulle sattui keppivirhe ja puomin kontakti, eli 10.

Yksilöissä kisattiin sunnuntaina. Hilu teki taasen kepeillä saman eli tunki itsensä toiseen väliin ja siinä meni finaalipaikka. Viimeisestä kymmenestä startista Hilu on tehnyt seitsemän kertaa tuon saman. Näin ollen varattiim heti aika Jerrylle, josko olisi jumia jossain..

Zorro päräytti karsintaradalta nollan, sijoituksella 10. Zorro hävisi kärjelle 2 s ja Kimin mukaan liikkui hiekkapohjaisella radalla varoen. Finaaliradalla suoritusta varjosti taasen epäonnen hajoavarengas! Ei ollut eka kerta kun mustat ottaa virheen renkaalta.. Rengas oli kolmanneksi viimeinen este ja siihen saakka pukkasi hyvää nollaa. Zorron kylki kuitenkin hipaisi renkaan reunaa ja rengas hajosi, vitonen siitä. Yhteisaika olisi riittänyt Suomenmestaruuteen, mutta vitosella jäätiin sijalle 14. Jos yhtään lohduttaa, niin tämä oli eka kerta noin hyvällä sijoituksella Kimin omalle koiralle. Max pääsi kerran kisauransa aikana finaaliin ja silloinkin jäi parinkymmenen huonommalle puolelle. Lainakoirilla sen sijaan Kim on useamminkin ollut finaalissa, kuten Zinnillä, Popilla ja Hilulla (viime vuonna 10.).

Maanantaina saikin sitten avata kukkaron nyörit, kun koirat vietiin Jerrylle hoitoon. Hilu, Zorro ja Yoda saivat käsittelyn. Yoda todettiin olevan parhaimmassa kunnossa (kun ei ole treenannut mitään), Zorrolla oli pientä jumia, mutta Hilu sen sijaan oli enemmänkin jumissa ja sai ajan uusintakäsittelyyn..

Nyt sitten vietetään juhannusta ja sen jälkeen suunnataan katse karsintoihin ja Rovaniemelle!

Ei kommentteja: