maanantai 13. tammikuuta 2014

Agilityä agilityä

Taas oli viikonloppuna vuorossa kisat, tällä kertaa Lempäälässä ja koirina Hilu ja Zorro.
Lempäälän hallin alusta on Zorrolle todella liukas. Tai ei se ehkä liukas ole, jos siellä treenaisi säännöllisesti, mutta koska Zorro treenaa pääasiassa pitävämmällä alustalla, niin tuolla sitten sattuu liukastumisia ym. Tälläkin kertaa Zorron radat kaatuivat kahteen kaatumiseen / liukastumiseen putkissa ja liukastumisen aiheuttamiin rimanpudotuksiin..

Tuli sieltä reissusta kuitenkin pari nollaa. Hilu sai kaivatun agilitynollan sijoituksella 4. Nyt Hilulla on siis MM-karsintoihin vaadittavat nollat kasassa.

Hilun nollarata

Ja Zorrokin teki viimeiseltä radalta hitaan nollan. Etenkin videolla huomaa, kuinka hitaasti koira tulee viimeisestä putkesta ulos, Kim joutuu odottamaan.. Zorro oli sijalla 4.

zorron nollarata

Hilun tulos oli hyvä, kun katsoo, ketkä Hilun ohi menivät. Ja jos vielä tarkemmin katsoo listalla näkyvin Zorron aikaa, niin Zorro olisi ollut ilman pudonnutta rimaa radan voittaja. Jos ja jos ja jos..



Tulokset (kuvat ja videot S. Pehkonen)

Zorro "isoveli" Gigo oli lauantaina kisaamassa myös Lempäälässä ja sai ykkösistä ensimmäisen nollan. Sisko Jolli sen sijaan sai viimeisen nollan kakkosista ja näin ollen kisaa jatkossa Zorron kanssa samassa sarjassa


Jottei pelkkää hyvää koko viikonloppu, niin taas tuli suru-uutisia. Viime aikoina on 3 Maxin sisarusta siirtynyt enkelikoiraksi. Loppukesästä Gargon (Turo), muutama viikko sitten Geena ja viikonloppuna Maxin pahin kilpakumppani Gilda (Tiltu). Näistä sitä huomaa, että koira on tullut vanhaksi ja koskaan ei tiedä milloin on viimeiset hetket käsillä..

Ei kommentteja: