tiistai 14. toukokuuta 2013

Slovenian matkan tulokset

Suomen agilityjoukkue tuli siis neljänneksi eli ei päästy palkintopallille.
Hilu ei päässyt finaaliin, koska hyllytti viimeisen radan. Max teki myös kontaktivirheen, mutta Max valittiin finaaliin ns lucky loserina.

Ensimmäisellä finaaliradalla oli todella tiukka ihanneaika. Hieman erilaisempi radan pituudenmittaustapa taisi olla syynä aikaan. Max kuitenkin tiputti riman ja sai hieman yliaikaa. Sijoitus siis ennen viimeistä rataa oli 24. Tähän väliin mainittakoon, että vain kaksi koiraa pääsi aikaan.
Viimeisellä radalla Kim noudatti antamiani ohjeita kontaktien suorituksessa eli menee vaan eikä jää kikkailemaan ja varmistelemaan liikaa. Tämä toimi Maxilla ja puhdas nollarata! Aikaan ei Max tälläkään radalla ihan päässyt, mutta pappakoira oli radalla 4.

Lopputuloksena Kimin ja Maxin sijoitus oli 10. Liekö ennen, koska Max täyttää kohta 10 vuotta? Sijoitus oli uran paras! Max on edustanut Suomea kyseisissä karkeloissa agilityssä 6 kertaa ja tokossa kerran. Max on siis todella konkari FMBB kävijä! Ensi vuonna perheestämme tuskin kukaan koira osallistuu Suomen kisoihin, Hilusta ei vielä osaa sanoa. Maxin kansainvälinen ura päättyi siis tuohon Slovenian kisaan.

Max kiittää ja kumartaa saamastaan tuesta ja kannustuksesta! On ollut ilo seurata Maxin pitkää ja tuloksellista uraa! Kiitos Merville kestävästä ja monipuolisesta, kaikkensa antavasta harrastuskoirasta.. Taitaa olla se Kimin ns elämän koira?
Kuvat M. Lönnqvist












Ei kommentteja: