tiistai 28. toukokuuta 2013

PR Cattish Rudolf The RedNosed

Petteri kotiutui viikon terapiakissalomaltaan ja heti otettiin suunnaksi kissanäyttely Pirkkahallissa.
Lauantaina Petteri oli ihan aamusta pöydällä. Herra esiintyi varsin mallikkaasti ja kiltisti. Hieman palautetta saatiin painosta, mutta muuten tuli hyvä arvostelu. Lisäksi Petterin turkkia kehuttiin ja tuomari mainitsi moneen kertaan että kyllä tarvii syödä laadukasta ruokaa, kun turkki on näin hyvä. Valitettavasti värinparhaassa voitto meni kokeneemmalle konkarille, joten Petterin päivä oli siinä. Viimeinen serti kuitenkin napsahti ja sitä myöten Petterin ensimmäinen titteli, Premior!
Sunnuntai aamuna minulla, Rasmuksella ja Petterillä oli sama suunta. Petteri esiintyi varsin mallikkaasti ja kävi jopa nuolaisemassa tuomaria. Tuomari oli varsin mieltynyt Petteriin ja loistavaan turkkiin. Uudesta luokasta napsahti mös serti. Täten pääsimme myös TP valintaan, mutta siellä tipuimme loppukilpailusta. Petterillä oli kova kilpakumppani, sillä se kissa jolle Petteri hävisi TP valinnassa, oli lopulta BIS.
Näyttelyviikonloppu oli antoisa, paljon tuli nähtyä tuttuja. Rasmus käyttäytyi varsin mallikkaasti ja viihdytti ihmisiä tuomareista lähtien.
Lisäksi sukulaisiakin tuli nähtyä. Fannin sisarukset Simppa ja Helmi olivat myös näyttelyssä ja Helmi pääsi jopa paneeliin sunnuntaina. Pakko kyllä todeta, että kyllä ovat Fanni ja Helmi kuin samasta puusta veistettyjä. Pitäisiköhän yrittää ilmoittaa Fannikin kokeeksi näyttelyyn, sen verran Helmi sai taas kehuja ulkonäöstään.
Näyttelyssä oli myös Fannin täti ja tietenkin jälkikasvusta Kuranaama eli Kovu.
Kiitokset loistavasta näyttelyviikonlopusta Tuija, Pertti, Tiina, Malin, Tuukka, Paula ja "Lipposen sukuhaara"!



Ei kommentteja: