maanantai 8. lokakuuta 2012

Max tokokokeessa

Vielä oli yksi tokokoe suunniteltu tälle vuodelle Nipsulle, mutta Max käytti paikan.. Tämän jälkeen taitaakin alkaa pakotettu tokokoeloma, koska lähiseudulla ei ole meille soveltuvia kokeita.
Maxin koe oli sunnuntaina Tampereella ja mukaan lähti koko perhe

Maxin suoritus:Istuminen 10
Paikkamakuu 10
seuraaminen 10
seiso-istu-maahan 9 (ohjaaja tupelsi pisteen verran)
luoksetulo 9,5 (ohjaaja ennakoi)
ruutu 9
ohjattu 9
metallinouto 9
tunnari 0
kaukot 8,5 (hidas ja liikkui hieman)


Pisietä siis yhteensä 269 pistettä ja 1-tulos. Koiria oli ylemmässä luokassa yhteensä 10 ja Max oli sijalla 4.


Tunnari oli taas ensimmäisenä liikkeenä ja Max meni taas aivan väärällä asenteella kapuloille. Max liikutteli kapuloita ja maisteli, nollahan siitä tietenkin pätkähti. Muuten oli Kimin mielestä Maxin paras tokokoe, koira oli seuraamisessakin ihan hiljaa ja kokeen ainoa pieni äännähdys tuli ohjatussa noudossa. Harmittavaa vaan tuo yksi nolla, koska muuten pisteitä olisi kertynyt liki 300!

Nyt Max taitaa jäädä "eläkkeelle" tokosta ja Kim saa keskittyä Zorron kanssa touhuamiseen. Itsellä olisi tuo Nipsu vielä työnalla.. Meillähän oli tavoitteena valionarvo tälle vuodelle mutta se voitanee unohtaa. Nipsun ongelmaksi on siis tullut paikalla istuminen tai tarkemmin ottaen sen puute. Mutta ehkä sitten Nipsulla on parempi tuuri ensi vuonna? Tänä vuonna saatiin yksi 1-tulos ja monta hyvää 2-tulosta.. Siitä on hyvä jatkaa!

Ei kommentteja: