keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Energiajuomajauhetta koirille

Nyt meiltä löytyy varastosta myös FitDogin uutta kotimaista energiajuomajauhetta koirille.
Kysy lisää! Muista myös palautusjuomajauhe..

FitDog Energy-energiajuomajauhe ( 32,60 €)

Tuotteessa on yli 50% rasvaa, joka on helposti hyödynnettävää energiaa koiralle. Sisältää myös nopeasti imeytyviä hiilihdraatteja sekä proteiinia, joka täydentää elimistön valkuaisvarastoja. Tuote sekoitetaan veteen ja se sopii hyvin tilanteisiin, joissa koiralle ei voi antaa kiinteää ruokaa mutta sen tulisi kuitenkin saada riittävästi energiaa ja nestettä suoritusta varten.

Rasvainen jauhe ei liukene kovin hyvin veteen, joten sekoita jauhe voimakkaasti ravistamalla pullossa. Valmis juoma on hieman puuromaista ja maistuu yleensä erittäin hyvin nirsoillekin koirille.
Annostelu
Energiatäydennys ennen suoritusta : 15g (1 täysi annoslusikallinen) 10 painokiloa kohti. Sekoita jauhe ennen käyttöä ravistamalla pullossa. Sekoitussuhde 1-2 mittalusikallista/1-2 dl vettä. Suorituksen kestosta ja rasituksesta riippuen voidaan antaa 1-2 annosta n. 3-8 tuntia ennen suoritusta.
Energiatäydennys suorituksen aikana : Pitkäkestoisen, raskaan suorituksen aikana voidaan energiajauhetta antaa 2-3 tunnin välein pieninä kerta-annoksina. Sekoitussuhde 1-2 mittalusikallista/1-2 dl vettä.
Nesteytys: Energiajauhetta voidaan käyttää juomaveden maustamiseen, jotta voidaan varmistaa koiran riittävä nesteen saanti. Jos samanaikaisesti ei ole tarvetta energiatankkaukseen, jauhetta voi käyttää pienempiä määriä, esim. 15g ( 1 täysi annoslusikallinen) / 4-5 dl vettä.

Ravintosisältö/Näringsvärde per 100 g
Muuntokelpoinen energia/Omsättbar energi
2,5 MJ / 597 kcal
Rasva/Fett 53,1 g
Valkuainen/Protein 14,0 g
Hiilihydraatti/Kolhydrat 27,6 g
Tuhka/Aska 2,2 g
Raakakuitu/Råfiber 0,8 g
Natrium/Natrium 0,2 g
Valmistusaineet: rasvajauhe, soijaproteiini
Ingredienser: fettpulver, sojaprotein
Lisäaineet: liha-aromi
Tillsatser: köttarom
Nettopaino/nettovikt : 600 g

Ei kommentteja: