torstai 3. maaliskuuta 2016

Agilitypaneeli 6.3.16

Sunnuntaina olisi luvassa aivan uuden tyyppinen tapahtuma, mihin Kim on myös kutsuttu:

Helsingin Seudun Kennelpiiri Ry:n (HSKP ry) Agilityjaosto on järjestämässä ensimmäisen agilityaiheisen keskustelupaneelin sunnuntaina 6.3.2016 Vantaalla.

Politiikasta tutut paneelit yhdistetään nyt ensimmäistä kertaa koiraurheiluun, ja paneelin ensimmäinen kokoontuminen tuo yhteen agilityn tunnettuja kasvoja. Panelistit tulevat kertomaan omista kokemuksistaan ja tavoistaan, keskustelemaan avoimesti keskenäään sekä kommentoimaan toistensa tarinoita. Paneelin aikana nousee myös esille erilaisuuksia ja väittelyä - eihän välttämättä vain yksi tapa ole oikein! Itse paneelin vetää yksi agilityn konkarihmisistä, joka ylläpitää paneelin sujuvuutta.

Paneelin lopussa on myös yleisön kyselyaika, jolloin jokaisella on mahdollisuus kysyä panelisteilta tai puheenjohtajalta kysymyksiä!

Panelistit ovat tunnettuja agilitykisaajia: Ville Liukka, Sanna Lehtonen, Iida Vakkuri, Jenna Caloander ja Kim Kurkinen. Paneelin puheenjohtajana toimii pitkän linjan harrastaja ja agilitytuomarinakin tunnettu Seppo Savikko.

Paneelin aikana keskustellaan mm.

- Treenitavat: Kuinka paljon treenaat ja miksi? Ratatreenit vs. lyhyet pätkät? Miten jaksotat kilpailuvuoden?
- Juoksukontaktit vs. pysäytyskontakti?

- Arvokisat: Millä kriteereillä arvokisoihin? Miten maajoukkue pitäisi valita? Onko ranking tasapuolinen valintamenettely?
- Arvokisamenestys: Miksi Suomelle ei ole liiemmin sitä tullut viime vuosina?

- Yksityiset vs. yhdistykset: Ovatko yksityiset kilpailullisilla markkinoilla toimivat agilitypalvelujen tarjoajat yhdistyksille uhka vai mahdollisuus?

Aikataulu:

- Klo 11-12 Ilmoittautuminen ja pientä purtavaa
- Klo 12-13:30 Paneelin ensimmäinen osa
- Klo 13:30-14 Tauko (juotavaa ja pientä purtavaa)
- Klo 14-15:30 Paneelin toinen osa
- Klo 15.30 Paneeli loppuu

Aika: Sunnuntai 6.3.2016
Paikka: Peltolan koulu, osoite: Lummetie 27, 01300 Vantaa
Hinta: 10€

Paneelin tarkoitus on nostaa agilityn profiilia sekä jakaa positiivista henkeä. Paneelin mahdollinen tuotto menee agilityn nuorisotoiminnan edistämiseen.

Ilmoittautuminen ja lisäohjeet maksusta:
https://docs.google.com/forms/d/1dopDNWQD-K1MLs-zqrCwYXQoxfmSqjIKAB0lf3DKlRM/viewform

Tiedot ja kuva lainattu netistä.

Ei kommentteja: