torstai 27. elokuuta 2015

Väbä etsii omaa kotia!

 Väbä koeajalla uudessa kodissa! 10.9.15


Väbän meille tutustumaan koiriin ja lapsiin, jotta osaan kertoa koirasta kysyjille enemmän!

Väbä on aktiivinen ja touhukas, fyysisesti voimakas uros. Hänestä on sekä harrastuksiin, että sohvanvaltaajaksi. Ihan pelkäksi sohvalla makoilijaksi Väbästä ei ole, sillä liikuntaa poika kaipaa. Uiminen on ihan ykkösjuttu Väbän mielestä. Hänessä olisi ainesta vaikka vesipelastuskoiraksi?

Remmissä lenkkeily sujuu hyvin, kunnes vastaan tulee lintuja, koiria tai ihania ihmisiä. Ne aiheuttavat vetämistä, muuten kuljetaan löysällä remmillä.

Väbä on ihmisiä ylirakastava.



Väbä tuli hyvin juttuun meidän omien koirien kanssa (videossa 1,5 v uros ja 6v narttu) ja ekan yön jo nukkui vieraan koiran kanssa kodinhoitohuoneessa. Pientä poliisin vikaa Väbässä on (niinkuin äidissäänkin) eli jos jostain alkaa kuulua rähinää, niin sinne pitää syöksyä.

Väbä osaa avata perusovet (niinkuin äitinsäkin ;) ). Väbä pääsee myös hyppäämään erittäin korkealle, mutta pysyy ainakin meidän pihassa aitojen takana ja tarhassa. Rakenteeltaan siis terve ja ketterä koira!

Yksin jääminen aiheuttaa paniikkikohtauksen, eli tämän kanssa on uuden omistajan tehtävä töitä. Vaikka eroahdistusta on havaittavissa näin alkuun, niin ihmekös tuo, kun on ollut yhden ihmisen koira ja nyt joutunut täysin uuteen tilanteeseen ja vieraisiin paikkoihin. :(

Lapsia Väbä on nyt nähnyt pihalla ja sisällä portin takana. Toistaiseksi ei ongelmaa. Koska meillä on pieniä kissanpentuja, niin en voi päästää Väbää valtoimeksi koko asuntoon, eli sitä en tiedä miten leikit sujuisivat lasten kanssa.

Väbä on asunut KERROSTALOSSA koko ikänsä.

Väbä on trimmattava rotu eli karvaa ei juurikaan irtoa. Väbä on trimmattu 2-3 kertaa vuodessa trimmausliikkeessä. 

Väbä kennelliiton silmin 

Väbä etsii siis uutta kotia omistajan äkillisen sairastumisen takia! Muuten ei nykyinen omistaja tästä hurmuripakkauksesta luopuisi..

Kyselyt Väbästä: maku @ Wippies.fi (poista välit) tai 0400-153518


Ei kommentteja: