tiistai 7. heinäkuuta 2015

Agirotu 2015

Viime lauantaina kisattiin Agirodun merkeissä Nastolassa. Ensimmäiseltä radalta Hilu ja Zorro ottivat tuplavoiton, ja kuten tuloksista näkee, niin rata oli vaikea ja nollia tuli vähän. Näin kuitenkin Kim ja belgit varasivat finaalipaikan. Tässä Hilun rataa:


Finaalissa ei sitten mennytkään ihan "putkeen". Hilun kanssa Kim hieman väsähti ja sitä kautta liike hidastui. Nyt alkoi siis näkymään, että Kim oli tullut kisaamaan suoraan yövuorosta. Muuten rata oli kuitenkin hyvä.

Zorron kanssa ei taas ollut tuomari koirakon puolella. Puomin alastulokontaktilta napsahti "kyseenalainen" vitonen. Ihan heti siitä läheltä ei voinut sanoa että koira EI olisi osunut kontaktille, mutta ehkäpä tuomari sieltä kauempaa näki paremmin ;) Näin ollen tuloksena 5 ja radan nopein aika. Vitosella Zorro oli siis avoimessa SM-kisassa 8. Katkera ei saa olla, mutta ilman virhettä Zorro olisi voittanut.

Illalla myöhään oli vielä toinen virallinen rata. Hilulle napsahti vitonen kontaktilta, mutta Zorro paineli jo tuttuun tapaansa ja nolla voitto!

Ei kommentteja: