sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

GIP Rudolf The RedNosed


Lauantai aamuna kukonlaulun aikaan pakattiin autoon sekä Petteri että perheemme nuorin tulokas. Matkalla vaihdettiin Tuijan ja Pertin kyytiin ja suunnaksi otettiin Salon näyttely. Päivä oli pitkä ja raskas, mutta tulos saavutetiin, Petteri sai tittelin Grand International Premior. TP-valintaan myös päästiin, mutta siellä jäätiin sijalle 2.
Petteri ei ollut kovin kuvauksellinen ruusukkeensa kanssa joten hyvä kuva jäi saamatta..

Sunnuntai aamuna sama homma. Uudessa luokassa sertin saaminen hieman jännitti. Jännitystä lisäsi se, että jouduin pesemään Petterin lauantai iltana, koska herra oli päättänyt pissata kantokoppaansa ja täten oli suoraan sanottuna ihan kusessa. Lisäksi näyttelypaikalla oli pientä ripulia havaittavissa eli herrasta lähti myös vieno kakan tuoksu..

Jännitys oli turhaa sillä hyvin pesty tukka oli tuomarin mieleen ja päästiin jopa TP-valintaan. Tosin siellä jäätiin taas sijalle 2.

Petterin "velipuoli" Kovu oli mukana ja molempina päivinä saavutti myös sertinsä. Sama tulos oli myös Kovun iskällä, Ukolla.

Kiitos taas kerran Tuijalle ja Pertille taksipalveluista ja kantoavusta. Ei me oltais pärjätty Petterin ja pikkuherra Tuhinan kanssa ilman teidän apua..

Oltiin me päästy ihan kuvaankin.. Kuvat Heikki Siltala

Ja Kovu




Ei kommentteja: