maanantai 11. marraskuuta 2013

Maxin uusi epävirallinen titteli, RTK1

Eläkeläishaukku Max päätti antaa panoksensa rallytokolle ja osallistui JANKKin Punatulkut joukkueessa Rallytokon SM-karkeloihin lauantaina.
Suuntasin siis kukonlaulun aikaan Maxin kanssa Lempäälään, Max oli 3. lähtijä. Rata oli Maxin kokoiselle ja intoiselle koiralla todella haastava. Liikkeet eivät olisi olleet kovin vaikeita, mutta ne oli ahdettu suhteellisen pieneen tilaan ja tuntui että kun oli saanut yhden kyltin suoritettua, niin seuraava kyltti oli jo sylissä. Tämän takia piti edetä todella hitaasti radalla.
Max nosti kierrokset jo hallin pihassa korkealla, kyseinen halli on Maxin mielestä tarkoitettu vain agilitytarkoitukseen..
Intoa siis riitti radalla ja hieman ääntäkin. Yksi liike otettiin uudestaan , kun Max kerkesi pyörähtämään hieman liian nopeasti. Muuten päästiin kunnialla maaliin, tosin yleiseen vauhtiin nähden hitaasti. Välillä hieman jopa "pysähdyin" rauhoittamaan vauhtia..
Pisteitä kuitenkin kertyi 95 pistettä ja se oli sitten kolmas alokasluokan hyväksytty tulos ja täten saimme lähtöpassin AVO luokkaan ja koulutustunnuksen RTK1.

Lisäksi meidän joukkue Punatulkut pärjäsi niinkin hyvin kuin jaetun 6. sijan arvoisesti!


Ei kommentteja: