perjantai 13. syyskuuta 2013

Petteri Burmien erikoisnäyttelyssä

Viikonloppuna oli Pirokin näyttelyn yhteydessä Burmien erikoisnäyttely. Meiltä sinne oli ilmoitettu Petteri ja Fanni, mutta Fanni päättikin sitten jäädä kotiin ja mukaan lähti vain Petteri.
Näyttelyyn oli ilmoitettu 113 burmaa, huikea määrä! Tämä tietenkin tarkoitti myös sitä, että Petterilläkin oli luokassaan kilpailija ja sertikilpailu. Itse olin jo ihan masentunut, että turha reissu tuli, mutta kas kas.. Petteri esiintyi edustavasti ja hurmasi tuomarin. Tuloksena siis ex1 ja serti. Petteri pääsi myös TP-valintaan ja oli myös tuomari paras. Paneelissa ei ollut suurta menestystä, mutta nuo edellä mainitutkin oli enemmän mitä uskalsin odottaa! Cattish-kissala voitti myös kasvattajaluokan! Lisäksi Fannin pentu Zeus eli Kovu saavutti ensimmäisenä kilpikonnakollina tittelin CH eli Champion. Onnittelut Kovulle omistajineen!
Sunnuntaina burmia olikin sitten paljon vähemmän. Serti kuitenkin tuli taas, mutta ei suurempaa menestystä. TP-valintaan päästiin, mutta hävittiin taas kerran pilkulliselle kissalle..

Ei kommentteja: