lauantai 13. huhtikuuta 2013

Treeniä, hierontaa ja kisoja

Max käväisi vaihteeksi hierottavana ja niska vaikuttaa jo paremmalta. Kisoihin on aikaa kolmisen viikkoa joten levossa mennään melkein siihen saakka.
Viikolla ei ole paljon keretty treenailemaan. Hallilla käväisin maanantaina ja keskiviikkona tokoilun merkeissä. Maanantaina yodan ruutu meni suht hyvin, mutta keskiviikkona hommasta ei ollut tietoakaan. Liekö vikana kirkkaan punaiset ruutunauhat ja pinkit törpöt? Nehän ei alkuunkaan ole miehisiä värejä.. Tunnariakin on yritetty taas jatkaa. Katsotaan miten homma etenee. Vielä ei voi ainakaan sanoa, että lamppu olisi syttynyt koiran päässä. Jatkamme siis sekä ruudun paikka opetusta ja tunnaria Korrin Riitan opeilla vielä hetken aikaa.
Yodan viikko sen sijaan sai kohokohtansa torstaina, kun käytiin kyläilemässä ja samalla Yoda näki hihan. Kaveri ei ole päässyt pureskelemaan yli puoleen vuoteen, mutta tuntui kuin taukoa ei olisi ollutkaan. Kerrankin on pakko kehua tuota otusta, se oli loistava! Jopa maalimies kysyi, että missä ootte käynyt treenaamassa ja kun sanoin, että ei missään, niin vastaus oli että oho, kyllä on koiralla pääkoppa kunnossa. Harmi vaan ettei itsellä taida aika riittää suojelulle..
Tänään Kim oli kisaamassa vaihteeksi junnujen kanssa. Harmittavasti sattui triplabuukkaus.. Itse olin varannut paikan koulutuksesta Yodan kanssa, mutta peruin sen kisojen takia. Lisäksi Hilu oli ilmoitettu Riman kisoihin, mutta junnujen kisojen aikatauluteknisistä syistä Kim ei kerennyt Hilua ohjaamaan.
Yodan kanssa kisat olivat turha reissu, ekalta radalta hylly ja toisella paukkui kontaktit. Zorron suorituksillakaan ei ollut kehumista. Tuloksena hylly, 5 ja 5. Molemmilla vitosilla sai palkintopallilta paikan numero 3.

Ei kommentteja: