sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Jyväskylässä

Olisi varmaan pitänyt ottaa vinkeistä vaari jo etukäteen ja jättää Jyväskylän näyttely väliin..
Heran omistaja ilmoitti alkuviikosta ettei pääse mukaan näyttelyyn, enkä saanut kissaa mukaani. Enää ei myöskään pystynyt vaihtamaan Petteriä tilalle. No, tämä oli vasta ensimmäinen vastoinkäyminen.. Jyväskylän näyttelyssä piti siis olla "sukukokous" Fannin viimeisimmälle pentueelle.
Heran ilmoituksen jälkeen seuraavana päivänä saan Paulalta viestin (Afroditen omistaja), että Vipillä on kaulassa reikä. Soitan tarkentavan puhelun ja siinähän se sitten selvisi ettei kissasta ole näyttelyyn, koska karvat on leikattu ym.
Tämä siis tarkoitti sitä, ettei Fanni saanut näyttelyyn siitosluokkaa, koska jälkeläisiä pääsisi näyttelyyn vain Milla ja Kovu.
Tässä vaiheessa olisi pitänyt perua Millankin näyttely, mutta..
Raahasin Millan siis näyttelyyn ja tuloksella ei voi kehua. Saimme taas kerran sen noloimman arvostelun: ex1, no cert.. Tällä kertaa oli taas hännässä vikaa? Lisäksi Milla oli todella hermostunut, huusi häkissä, oli levoton pöydällä ja tärisi. Tuomari kuitenkin kehui hyvää luonnetta kilpparikissalta. Olisi siis kannattanut jättää koko sessio väliin.. Onneksi paikan päällä tuli kuitenkin nautittua hyvästä seurasta ja pitsasta, niin ei harmita ihan niin paljon!


Ei kommentteja: