maanantai 17. joulukuuta 2012

Hera ja Athene

Sattumien summan kautta Hera-tyttösemme (suklaakonna) löysi kodin Rautajärveltä. Hera nähtänee RUROKin näyttelyssä kuitenkin vuoden vaihteessa ja katsotaan mitä tuleman pitää. Kotikissaksi Hera kuitenkin ensisijaisesti lähti.. Huhujen mukaan Hera on laittanut jo perheen kolme sekarotuista koiraa järjestykseen ja havainnollistanut uudelle perheelleen miten aktiviinen ja toimelias pikkukissa voikaan olla.
Athene (lilatyttö) oli sen sijaan varattu jo kauan aikaa sitten, mutta hänet noudettiin vasta sunnuntaina. Athene pääsi ihan pääkaupunkiseudulle eläinlääkäriperheeseen toisen kissan seuraksi.
 Fannilla ei ollut luopumisen tuskaa pennuistaan, mutta Lattiksellehan tämä oli järkytys. Kaveria haettiin koko ilta ja siitä lähtien on saanut sekä Fanni että Petteri viihdyttää aktiivista nuortamiestä! Eikä tuosta viihdyttämisestä ole perheemme kaksijalkaisetkaan jääneet paitsi. Pikku herran pitää osallistua kaikkeen toimintaan ja jos häntä ei huomata, niin Lattis ei kaihda keinoja. Toivottavasti Lattiskin löytäisi vielä oman kodin, jossa hän saisi 100% huomion. Kyllä hän täälläkin pärjää loistavasti ja on ottanut oman paikkansa laumassa, ikävä tuota blondia pientä miestä tulee, jos hän pois muuttaa..

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Lattis osllistuu kaikkeen tekemiseen ainakin täällä mummolassa. Ruoaksi kelpaa kaikki mitä minä syön, leivältä häviää kinkut ja juustot parempiin suihin hyvin nopeasti. Kiltti Lattis on joulukuusikin on saanut olla rauhassa.Energiaan on vaikka muille jakaa.