torstai 10. syyskuuta 2015

Ei apua! Nytkö se malikan pentujen odotus jo alkaa..

Hilun juoksu alkoikin jo nyt ja sitä odotettiin vasta marraskuussa. Nyt pennutus on lähempänä kuin koskaan vaikka tämä aikataulu aiheuttaakin monta mutkaa matkaan..

Aktiivisia, vietikäitä halimaleja on siis luvassa jos seuraava yhdistelmä toteutuu:

Emänä FI AVA, FI AVA-H Jusard´s Burlesque ”Hilu”
ja isänä Ruotsin tuonti Agi 3, MH, TOKO EVL Blackneck´s B ´Indy "Yoda"
Molempien vanhempien takaa löytyy hyviä ja vahvoja käyttökoiria. Hilun isä on Pohjoismaiden Mestari sekä Ruotsin ja Suomen käyttövalio lajina IPO. Hilun emä oli FI TVA sekä IPO 3. Hilu on vahvaluonteinen, taistelunhaluinen kompaktin kokoinen narttu. Päälajiksi muotoutui agility vaikka ominaisuuksia olisi kyllä muihinkin lajeihin. Hilu nousi 11 kilpailulla agilityssä kolmosluokkaan. Nopeutensa se on näyttänyt jo useasti ja sijoittuipa Hilu Kirkkonummen SM kisoissa maksikoirissa hienosti sijalle 10 ja tänä vuonna Oulussa sijalle 4!


Blackneck´s B´Indyn isä on kuuluisa Blackneck´s A´Best joka on  Ruotsin Mestari suojelusta, Käyttövalio, Tottelevaisuusvalio, Maailman Mestari mondioring  2, MH testattu ym.       Blackneck´s    B ´Indy eli Yoda on sosiaalinen, energinen maliuros.  Se asuu perheessä jossa on muita koiria (uroksia), kissoja sekä pieniä lapsia.
Yoda oli äärimmäisen nopea agilitykoira, ura vaan päättyi 2 vuotiaana polvivamman seurauksena. Muutaman kerran kisasivat Yoda ja Zorro ns toisiaan vastaan ja jos Zorro on nopea, niin silti se hävisi Yodalle vauhdissa ;)
Jos kiinnostuit tulevista pentueista ota yhteyttä ajoissa. Kerron mielelläni lisää yhdistelmistä !! Molemmat koirat tällä hetkellä nähtävissä HÄMEENLINNASSA

Ei kommentteja: